Kayıtlar

Haziran 17, 2012 tarihine ait yayınlar gösteriliyor

GÜNÜN SÖZÜ

Resim
Üstün başarılı insanlar elinden geleni yapmazlar. Ne gerekiyorsa onu yaparlar...

Tutkunu Müziğine Kat!

Resim
Şimdi bir dakika dur, her şeyi bırak. Sadece dinle. İstanbul’u duyuyor musun? Burn, seni şehrin enerjisine ortak olmaya davet ediyor. www.sehrinenerjisi.com ’da İstanbul haritası üzerinde bölge bölge kaydedilmiş sesleri, Doğuş Çabakçor ile Ozan Çolakoğlu’nun müzikleriyle mix’leyebilir, kendi müziğini yaratabilirsin. Polis sireni, adalardan fayton sesi, metro gişesi, dolmuşçu, vapur sesi gibi birçok sesin haricinde “Ben bir de bunu duydum” dersen harita üzerine mikrofonunu kullanarak duyduğun sesi ekleyebilirsin. Mix’lediğin parça hoşuna giderse arkadaşlarınla da paylaş, onları da şehrin enerjisine kat! İstanbul’un seslerinden güzel bir mix yapmak istersen: www.sehrinenerjisi.com Facebook: https://www.facebook.com/BurnTurkiye  Twitter: https://twitter.com/#!/burn_tr Bir bumads advertorial içeriğidir.

DALLARA BASTI KİRAZ GEL BANA BİRAZ BİRAZ

Resim
Öğle Yemeği sonrası meyvemi dalında yiyorum.   Photo By Uluç Vatansever 

KİM ÇOCUK OLMAK İSTEMEZ Kİ?

Resim
Photo By Uluç Vatansever
Resim

ÖĞLE ARASI DOĞA İLE BAŞBAŞA KALDIĞIM YER

Resim
Photo By Uluç Vatansever

OTOBÜSDEKİ METAL DÜZENEĞİN ÇARESİZLİK ANI

Resim

8 ŞEHİT, 19 UFO - YILMAZ ÖZDİL

Resim
Cahit İsa Umut Yasin Mustafa Yaşar Samet Şehitlerimiz bunlar. * Ya yaralılar? Onlar sırf sayıdan ibaret. 19 diyorlar. * “Genel cerrahi stajına başladığım gündü... Toplucayoğun bakıma girdik. Bir genç yatıyordu. Vücudunun her tarafı bandajlı, sadecegözleri görünüyordu. Sağ bacağı yoktu. Aslında kalçası da yoktu. Yürümeyiboşver, tuvalete bile gidemezdi, gitse de yapamazdı zaten, kalınbağırsağıdışarıya verilmişti. Sağ kolu da yoktu. Omuzdan... Üst üste ameliyat olmuştu.Serum bağlanan sol elinin parmaklarını usul usul kaldırdı, selamlamaya çalıştı.İşte o an anladım. Hani o terör saldırılarından sonra kimsenin üstünde durmadığıyaralılar var ya, böyle bir şeydi demek ki.” * Bi hekimin hatırası bu. * Bi de kitap var: Biz Kınalı Bacaksızlar. * Bacaksız denilince, aklımıza hemen sevimli, yaramazçocuklar gelir. Bunlar da henüz çocuk yaşta ama, hakikaten bacakları yok,kopmuş... Yazarı, mayına basıp,23 defa ameliyat geçiren bi gazi. * “Biz kınalı bacaksızlar kınalı körler kınalı çolaklarız... Sizi

GÜNÜN SÖZÜ

Kökünü beğenmeyen dal ve dalını beğenmeyen meyve olgunlaşmadan çürür.   Necip Fazıl Kısakürek   
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim

ATLETICO MADRID DE BIR TÜRK DAHA

Resim
Atletico Madrid'e bir Türk Arda Turan ve Emre Belözoğlu'nun formasını giydiği İspanya'nın Atletico Madrid takımı, bir Türk futbolcuyu daha transfer etti. İspanya La Liga ekiplerinden Atletico Madrid, Gaziantepspor'un genç futbolcusu Cenk Güvenç'i transfer etti. İspanyol kulübün resmi internet sitesinden yapılan açıklamada, bir yıllık sözleşme imzalanan 20 yaşındaki defans oyuncusu Cenk Güvenç'in B takımda forma giyeceği belirtildi. Cenk ise yaptığı açıklamada, "Bu imza benim için büyük bir fırsat. İspanyolcayı bir an önce öğrenip, Atletico Madrid'in B takımında iyi bir sezon geçirmeyi ve A takıma yükselmeyi hedefliyorum" dedi. Atletico Madrid kulübü, Cenk'in yanı sıra 21 yaşındaki İspanyol kaleci Angel Diez'i de transfer ettiğini açıkladı.   Oynadığı Takımlar: Kickers Offenbach, Gaziantepspor Doğum Tarihi: 29 Aralık 1991 Doğum Yeri: Almanya Milli Maçları:   U-18: 3 Maç U-19: 10 Ma

İZİN ÇIKSIN BOĞAZ I GECEYİM

Resim
Niagara şelalesindeki Cambaz: İzinçıksın Boğaz'ı da geçeyim Amerikalı ip cambazı Nik Wallenda,milyonlarca Amerikalının nefesini tutarak televizyondan canlı izlediğigösteride ABD ve Kanada sınırındaki ünlü Niagara Şelalesi’ni ip üzerindegeçmeyi başardı. Wallenda, “Sırada İstanbul var” dedi. Niagara yürüyüşüne kadar 6 farklı Guinnessrekorunun sahibi olan 33 yaşındaki cambaz Nik Wallenda, Niagara Şelalesi’nin entehlikeli noktası olarak görülen 500 metrelik Horseshoe (Nal) bölümünü 50 metreyükseklikte 25 dakikada ip üzerinde yürüyerek Kanada tarafına geçti. Wallenda bundan sonraki hedefinin ne olduğunu soran gazetecilere “Bir kıtadandiğerine yürümek istiyorum. İzinler için başvurulara başladım. İstanbulBoğazı’nı ip üzerinde geçerek bir kıtadan diğerine yürüyen ilk insan olmakistiyorum” dedi. ABD’nin doğa harikası Grand Canyon’u da geçmek istediğini belirten ip cambazı,bunun için gerekli izinleri aldığını, ancak İstanbul Boğazı’nın kendisini dahaçok heyecanlandırdığını ifade etti.

HABERİNİZ VAR MI ?

Resim
Avusturya cumhurbaşkanı Efes'i gezdi AVUSTURYA Cumhurbaşkanı HeinzFischer, Türkiye’ye gerçekleştirdiği özel ziyaret programı kapsamında, öncekigün İzmir’in Selçuk ilçesinde bulunan Efes Antik Kenti’nde ‘Teras Evleri’nigezdi. Eşi Margit Fischer ile birlikte gerçekleştirdiğiziyarette Efes Teras Evleri’ni gezen Fischer, tarihi eserlerle ilgiliyetkililerden bilgi aldı. Fischer çiftine, Avusturya Bilim ve Araştırma Bakanı Karlheinz Töchterle deeşlik etti. Konuk cumhurbaşkanı ve eşi, Selçuk’ta Aziz Johannes Bazilikası veİsa Bey Camisi’ni de gezdi.

IRKÇI TEPKİ

Resim
MesutÖzil'e karşı EURO 2012'deki Almanya-Danimarka maçının oynandığı sırada birTwitter hesabından paylaşılan ifadeler tepki çekti. Alman basınında yer alanhaberlerde, kişisel bir hesaptan “Özil kesinlikle Alman değildir. Bir kağıtparçası, kökeni değiştirmez” yönünde mesaj yazıldığı belirtildi. “Alman Milli Takımı'nda sadece Alman adını taşıyan oyuncuların yer alması”gerektiği mesajının da yayımlandığı hesabın, şikayetler üzerine kapatıldığıkaydedildi.

GÜNÜN SÖZÜ

Pusulanın sana doğru yol göstermesini mi istiyorsan onu yanındaki mıknatıslardan koru.   Johann Wolfgang von Goethe     

BAHÇEMİN ÇİTLERİ BİTTİ SIRA GELDİ EV YAPMAYA

Resim