Kayıtlar

Ekim 13, 2013 tarihine ait yayınlar gösteriliyor

TEŞEKKÜR

Resim
Bu hafta Radyo Munot Türkiye Özlemi programının yapımcı ve programcıları sevgili Sezer Aksoy ve Serhat Köroğlu ile UVA TV de yayınladığımız radyo tadındaki Kalp Hırsızı programımıza konuk oldular. Her iki radyo programcısı arkadaşıma programıma konuk oldukları ve hoş sohbetleri ile renk kattıkları için bir kere daha çok teşekkür ederim.

RADYO MUNOT "TÜRKİYE ÖZLEMİ"PROGRAMINA KONUK OLDUM

Resim
İsviçre'nin Schaffhausen bölgesinden yayın yapmakta olan Radyo Munot da Türkiye Özlemi adlı programın konuğu oldum. Beni harika karşılayan ve konuk olarak davet eden başta program yapımcısı Serhat Köroğlu-Sezer Aksoy, Serpil İlkay Selvi ve yayında emeği geçen diğer tüm programcı arkadaşlarıma çok teşekkür ederim. Türkiye Özlemi adlı programı her perşembe İsviçre saati ile 20:00-21:00 saatleri arasında Radyo Munot dan dinleyebilirsiniz. İnternet üzerinden ise www.radiomunot.ch adresinden takip edebilirsiniz. 

BU AKŞAM RADYO MUNOT DA TÜRKİYE ÖZLEMİ ADLI PROGRAMA KONUĞUM

Resim
Bu   a kşam İsviçre saati ile 20:00 da, Türkiye saati ile 21:00 da   Radyo Munot   da Türkiye Özlemi   adlı programda  Sezer Aksoy   ve  Serhat Köroğlu 'nun konuğu olacağım.  

KADIN NEDEN ALDATIR ?

Resim
ALDATMAK YÂDA ALDATILMAK   Herkes tarafından bilinen ama tabu olarak kabul edildiği için etrafta çok konusu geçmeyen bu konuya balıklama dalmayı seçtik. Madem insanlar bu konuyu enine boyuna konuşmaktan çekiniyor, o zaman bizde bu konuyu elden geldiğince deşmeye çalışacağız. Bu konuya en azından iki hafta ayırmayı düşünüyoruz. İlk hafta erkeklerin gözünden: “ Kadınlar erkekleri neden aldatır? ” Sorusuna yanıt bulmaya çalışacağız. Düşünceleriniz ve yorumlarınızla katılmanız sohbete daha bir güzellik katacaktır. Bize  sugibisohbetler@gmail.com  email adresinden ulaşabilirsiniz. Gerek radikal, gerek klişe her yoruma ve düşünceye açığız. Önceden bizimle paylaşacağınız düşünce ve yorumlar program esnasında konuya değişik açılardan yaklaşa bilmemize yardımcı olacaktır.  Yorumlarınızı yayın esnasında isim vermeden okumamızı isterseniz lütfen bu isteğinizi mail de açık bir şekilde belirtin. 20 Ekim Pazar, Türkiye saati ile 22:00 da  UVA TV de yayınlanan  Su Gibi
Resim

SU GİBİ SOHBETLER CANLI YAYIN 13.10.2013

İLETİŞİM MAİL sugibisohbetler@gmail.com WEB  www.sugibisohbetler.blogspot.com

APTALLARA GÖRE İNSANLAR

Resim

SÖYLENİLECEK EN GÜZEL BEDDUA

Resim

KEŞKE

Resim