Kayıtlar

Ocak 13, 2013 tarihine ait yayınlar gösteriliyor

TÜRK VEKİLE BULGARİSTAN DA DİLAHLI SAİDIRI

Resim
Bulgaristan'da, üyelerinin çoğunluğunu Türklerin oluşturduğu Hak ve Özgürlükler Hareketi'nin (HÖH) lideri Ahmet Doğan'a karşı silahlı saldırı girişiminde bulunuldu. Kürsüde konuşma yaptığı sırada Doğan'a silah doğrultan saldırganın tabancası tutukluk yaptı. Türk olduğu ortaya çıkan Oktay Hasanov Yenimehmedov isimli saldırgan, yakalandıktan sonra "Bırakın beni" diye bağırdı.

TOKTAMIŞ ATEŞ HAYATINI KAYBETTİ

Resim
UVBLOGGER ailesi olarak kendisine rahmet,ailesine başsağlığı dileriz.

MÜZAKEREDE GELİNEN SON NOKTA

Resim
Morgunda 3 pkk'lının bulunduğu Bağlar Hastanesin'de, TÜRK Bayrağını indirip bu paçavrayı astılar!!!!

SEHR-I ISTANBUL

Resim

YORUMSUZ

Resim
Resim
    UVBLOGGER ailesi olarak kendisine rahmet,ailesine başsağlığı dileriz.

YORUMSUZ

Resim

YAZIK SANA FATIH ALTAYLI

Resim
  Hadi anlarım ceza evindeki gazetecilerden hicbir meslektaşın arkadaşın değil . Peki   softasına oturup da birlikte yemek yiyip röportaj yaptığın bebek katili Abdullah Öcalan kadar da haber değerleri   yok mu? Bebek katili ile yaptığın   kadar gazetecilerin bulundukları ortama gidip onlarin yaşadıklarını haklı yada haksız Genel Yayın Yönetmeni   olduğun gazetedeki köşen de dahi özel röportaj olarak haber neden yapmadin???   Bence dünkü Levent Kırca ile yaptığın   program senin   ile ilgili bazi gerçeklerin ortaya çıktığı bir program oldu.

LEVENT KIRCA ve FATIH ALTAYLI

Resim
      Son zamanlarda hükümet karşıtı yaptığı çıkışlar ve Kılıçdaroğlu ile ilgili “Ben de bir karı buldum düzüp geleyim” sözleri gündeme oturan Kırca, Altaylı’yı verdiği cevaplarla çılgına çevirdi. ÇILDIRTAN SİLİVRİ SUÇLAMASI Fatih Altaylı’nın uzun zamandır bu kadar sinirli gözükmediği programda gerilim zaman zaman tavan yaptı. Levent Kırca, Fatih Altaylı’yı Ergenekon, Oda TV ve KCK suçlamaları kapsamında Silivri’de yatan gazetecilerle ilgili olarak “Niye birgün gitmek aklına gelmedi mi?” diye suçlayınca Altaylı adeta çılgına döndü. Fatih Altaylı, laf ebeliği yapmakla suçladığı Levent Kırca ile gerilimi yüksek bir polemiğe girmiş oldu. Karşılıklı suçlamalar havalarda uçuşurken, Kırca Altaylı’yı hükümete yakın durmakla suçladı. TUHAF DİYALOGLAR   Altaylı, “Konu laf ebeliğine girerse ben senden daha iyi yaparım. Bana laf ebeliği yapma Levent Abi” diye tepki gösterirken, Kırca ile girdikleri “Takacak mısın bana, takayım abi” diyalogları da ilginç anların yaşa

YAĞ KUYRUĞU

Resim
  Bu ülke senelerce sıvı yag kuyruklarından sonra      TBMM`ndeki yag kuyruklarını da gördü.   Bakalım daha neler bekliyor bu ülkeyi ???  
Resim

CELAL ILE CEREN FRAGMAN

Resim

CELAL ILE CEREN KAMERA ARKASI

Resim

YETER KARDESIM !!!!

Resim
Basın ı vallahi anlayamıyorum. Bu ülke pkk   teröristleri yüzünden binlerce şehit verdi. Bu şehitlerimizin ölüm haberleri gazete manşetlerinde bir gün ,haber kanallarının ana haber bültenlerinde ise sadece 15-20 sn yer aldı. Fransa da 3 tane bebek,çocuk ve asker katili öldürüldü diye günlerdir haber yapılıyor. Başbakanından tut diğer tüm parti başkanları bu konu hakkında yorumlar ile demeç veriyor. YETER KARDESIM !!!! Herşey açık ve net daha neyi görmemezlikten gelip yok fransa hükümeti konuyu araştırsın vs vs.. Zaten araştıracak siz arastirsin deyince mi araştıracak. Ülkelerine 3 kişi öldürülmüş adam ne yapacaklar   «  Aaaa tamam yazık oldu  » mu diyecekler . Bizim ülkemizde böyle bir olay vuku bulsa bizim polisimiz BÖYLE BIR DURUMDA ne yaparsa onlarda onu yapacak. Artı bunlar bu zamana kadar bilinmiyorduydu. Neden simdi öldürüldüler veya yakalanmadılar. Belli ki bu  pkk birilerinin kumandasında   ve istediği gibi yönlendiriliyor. Biz de Elimiz ko

HAYATIN SİSTEMİ

Resim