Kayıtlar

Mayıs 15, 2016 tarihine ait yayınlar gösteriliyor

DRAGAN İLE BULUŞUYORUZ.

Resim
Geçenler de sizlere DRAGAN dan bahsetmiştim. Hayırlısı ile bugün öğleden sonra kendisi ile buluşuyoruz. Belki de yeni maceralara yelken açacağız. Kazasız belasız inşallah.

POLİSTEN BEŞİKTAŞ TARAFTARINA BİBER GAZI

Resim
Arkadaş yazıktır günahtır. Dün gece Beşiktaş'ın şampiyonluk kutlamalarında Polis, stadyum dışındaki taraftara biber gazı sıktı.  Dağılmaları için Toma ile müdahale etti. Şayet bir olay var ise daha uygun bir müdahale şekli yok mu? Bu emri veren polis amiri,  oradaki çocuklara  günah değil mi ? 

KUPA VERİLİŞİ GÜME GİTTİ

Resim
Beşiktaş Jimnastik Kulübü bünyesindeki futbol takımının şampiyonluğunu bir kere daha kutlarım. Dün gece Lig Tv den canlı yayınlanan Şampiyonluk ve kupa törenindeki bir detay dikkatimi çekti. Kupa merasiminden önce futbolcular teker teker kupanın bulunduğu sahneye çağrıldılar. Hepsi geldikten sonra " ne olur ? " kupayı verecek kişi anons edilir. Yine coşkulu bir anons ile kupa takım kaptanına verilir. Ama öyle olmadı. Tüm takım sahnede iken birden havai fişekler patladı müzik derken takım çoktan kupayı kaldırmış. Tff başkanın adı ki tahminimce kendi isteği ile anons edilmeden karambolde kupa verildi. Şu ülke de işinizi adam gibi yaptığınız da neden protestolardan korkacaksınız ki madem ki böyle bir endişe var o zaman da oturduğun koltuğa yapışmayacaksın.  

KIZIMDAN UYARI

Resim
İnsan yurt dışında yaşayınca ister istemez ülkesinde olup bitenleri takip etmek istiyor. Akşam eve geldiğimiz de ben ve eşim haliyle Türkiye gündemini haber bültenlerinden takip ediyoruz.  Dün gece tam bir kanalın haber bültenini izliyordum. Kızım yanıma geldi ve " Baba " dedi. " Efendim kızım " dedikten sonra kızıma döndüğümde " kızgınlıkla ve yine mi "  yüz ifadesi ile " Yine mi haber izliyorsun. Lütfen  televizyonu kapatırmısın ." dedi.  " Neden kızım ?" diye sorduğum da " Hep kavga, hep ağlayan insanlar, hep savaş ve hep kötü sözler var " dedi.  O an sanki biri kafamdan aşağıya buz gibi bir kova suyu döktü verdi.   O an saniyeler bir düşünce şeridi oldu benim için ve hızla kafamın için de belirmeye başladı.  Ve televizyonu hemen kapattım. İçimi 6 yaşındaki bir çocuğun erdemliği ve   gerçekçiliği ile yaşama bakamamamızın hüznü ve endişesi kapladı.  Düşünsenize Türkiye de çocuklarımıza yaşa

TÜRKİYE'NİN ACI AMA GERÇEK YÜZÜ

Resim
Dün gece yukarıda izlediğiniz görüntü internetten servis edildi. İzlediğimde gözlerime inanamadım. Bir güvenlik görevlisi görevinin başında ekmeğinin peşinde kendisine verilen görevi çalıştığı sitedeki oturan insanların can ve mal güvenliğini sağlamak adına laiki ile yaparken diğer tarafta da Türkiye Cumhuriyeti Meclisi çatısı altında bakanlık ve milletvekilliği yapmış şuan ise sade bir olan Erdoğan Bayraktar. Güvenlik görevlisi siteye girmek isteyen Erdoğan Bayraktar ve korumalarına kime geldiklerini ve onay aldıktan sonra kimlik ile kendilerini içeri alabileceğini iletiyor. Lakin bizim insanımız kraldan kralcı olduğu için belki de geçmişte kendisine ve bağlı olduğu partiye oy vermiş olan güvenlik görevlisine mütevaziden, saygıdan hatta insani vasıflardan uzak bir şekilde saldırıyor. Sebep güvenlik görevlisi nasıl hemen kapıyı açıp içeri almazmış. Buyrun bir daha seyredin.   Ve ülke olarak neden ilerleyemiyor ve bu kadar kendimizi rezil ediyoruz. Bir ke