Kayıtlar

Mart 13, 2016 tarihine ait yayınlar gösteriliyor

ÇANAKKALE DE DESTAN YAZDILAR. YA BİZ ?

Resim
Resimde gördüğünüz kahramanlar hiçbir zaman "Bana dokunmayan yılan bin yaşasın." demediler. Canlarını feda etmek uğruna verdikleri mücadelede hiçbir zaman DÖNMEYİ düşünmediler. Topraklarımızı dış-iç tüm düşman ve vatan hainlerinden kurtarmak adına aç,susuz mücadele ederken, analarından babalarından yavrularından eşlerinden hatta tüm ailelerinden VATAN uğruna ayrı düştüler. Bugün ya BUGÜN .  Ülkeni bölmek, parçalamak isteyen düşmanlarına ve hatta MİLLETİN tüm kaynaklarını,topraklarını satarak ihanet eden vatan hainlerine karşı SEN-BEN evet BİZ . NE YAPIYORUZ ? Vatan için, bağımsızlık için, huzurlu bir TÜRKİYE için onlar düşmana ÇANAKKALE yi geçilmez bir duvar yaptılar. PEKİ YA BİZ? Bu vatan uğruna canını feda eden tüm şehit Atalarımızı saygı ile anıyoruz.

BOĞAZİÇİ KÖPRÜSÜ - BENZİN VE BİR ARABA. SONUÇ ?

Resim
Olay aslında çok basit, vatandaş arabası ile Boğaziçi köprüsünden geçerken arabasının benzini bitiyor. İş buradan sonra tam bir kaos a dönüyor. Arabasını orada bırakıp benzin almaya gidiyor. Yaw kardeşim böyle bir zaman da ve herkes bu kadar diken üstündeyken hangi akla hizmet böyle önemli bir nokta da polise haber vermeden arabanı orada bırakıp gidersin. Gerçekten bizim insanımız artık bu ve buna benzer olaylar sonrası artık kendine çeki düzen vermesi için söyle bir toparlansın. Bu nedir ? Sonra kimse biz neden böyleyiz demesin lütfen..

HER ÖLÜM ARDINDA BÜYÜK BİR MESAJ BIRAKIR

Resim
  Dün yaşanan Ankara'daki bombalı saldırıda Galatasaray SK'nün başarılı futbolcusu Umut Bulut un babası da vefat etti. Tüm ölümler de olduğu gibi zamansız ve çok üzücü bir olay, insanın içinden bir şeyler kayıp gidiyor. Aslında her ölüm ardında çok önemli mesajlar bırakıyor. Aynı yukarıdaki resimde olduğu gibi   Umut Bulut ile babasının hafta sonu oynanan  Gençlerbirliği-Galatasaray maçı öncesi Galatasaray'ın kaldığı otel in resepsiyonundaki bu son fotoğraf da barındırdığı gibi  Her şeyden habersiz bir baba ve oğul. Bir kaç saat sonra yolları sonsuzluğa doğru ayrılacak. Ve bir daha birbirlerinin gözlerine bakamayacak, sarılamayacak ve konuşamayacak. İşte dedim ya  Bu kare o kadar çok şey anlatıyor ki  Hepimiz sevdiklerimize değer verelim. Ve her buluşmamız ile birlikte ayrılışlarımızın da son bir veda olabileceğini düşünerek birbirimize sarılalım.  Başın sağolsun Umut Bulut

KOYUN CAN DERDİNDE, KASAP ET.

Resim
Türkiye'nin en büyük sorununu anlatan görüntü aslında dün gece yaşanan hain saldırı sonrası yaralıların ve vefat eden vatandaşlarımızın görüldüğü hastanenin önünden canlı yayın yapan Cnn Türk spikerinin arkasında yılbaşı kutlaması havasındaki bu ........... şahış olsa gerek.  

TÜRKİYE DE HERŞEY GÜLLÜK GÜLİSTANLIK

Resim
Bugün tarih 13.03.2016 saat 20:46 ki bu tarihi unutmayalım. Yaklaşık bir buçuk saat önce Türkiye'nin başkenti Ankara'nın merkezinde yani Kızılay da hain bir bombalı saldırı sonucu şuan alınan bilgiler doğrultusunda 27 vatandaşımız öldü. 75 vatandaşımız ise yaralı. Lakin televizyon kanallarımız da ise gördüğünüz gibi hiçbir şey olmamış gibi yayınları devam ediyor. Bizler insan olarak bu kadar mı olaylara karşı duyarlılığımızı kaybettik. 

ANKARA DA BOMBALI SALDIRI

Resim
Bu gece Nur Banu Molla ile gerçekleştireceğimiz canlı yayınımız Ankara Kızılay da meydana gelen bombalı saldırı nedeni ile iptal edilmiştir. Canlı yayınımız 20 Mart Pazar gecesi gerçekleşecektir.