Kayıtlar

Ağustos 5, 2012 tarihine ait yayınlar gösteriliyor

İŞTE 1 ALTIN 1 GÜMÜŞ GETİREN O TARİHİ YARIŞ

Resim
Londra Olimpiyatları'nda atletizm kadınlar 1500 metre finalinde Türk atletler Aslı Çakır Alptekin altın, Gamze Bulut ise gümüş madalya kazandı. Olimpiyat Stadı'nda yapılan kadınlar 1500 metre finalinde Aslı Çakır Alptekin 4:10.23'lük derecesiyle birinci olurken, Gamze Bulut da 4:10.40 ile ikinci sırayı elde etti.

LÖSEV Gönüllüsü Olmak Bir Ayrıcalıktır...

Resim
Büyük LÖSEV Ailesi, lösemili&kanserli çocuk ve ailelerin bu zorlu mücadelede yalnız olmadıklarını göstermek için sevgi ve azimle çalışan bir vakıftır. LÖSEV kurulduğu 1998 yılından bugüne dek faaliyetlerini duyarlı kişi ve kuruluşların destekleri ve binlerce GÖNÜLLÜSÜ’nün katkılarıyla gerçekleştirmiş; Türk halkının konu hakkında daha bilinçli ve duyarlı olmasıyla beraber tedavide %91'lere çıkardığı başarısını %100’e çıkartmayı hedeflemiştir. LÖSEV'e gönlünü veren gönüllüler LÖSEV’in her etkinliğinde aktif rol almakta, vakıf çalışmalarına aktif katılım göstererek çocukları hayata bağlamaktadırlar. Yüreğinde paylaşım ve sevgiye yer olan herkesi Lösev gönüllüsü olmaya davet ediyoruz. Lösev gönüllüsü olabilmek için aşağıdaki formu doldurmanız yeterli: http://bit.ly/losevgonullusu Lösev’i Facebook’ta takip etmek için: www.facebook.com/losev0660 Lösev’i Twitter’da da @losev1998 hesabından takip edebilir, #LosevHayatVerir hashtag’i ile  paylaşımlarınızla destekleyebili

SERVET TAZEGÜL GURURUMUZ OLDU

Resim
2012 Londra Olimpiyatları'nda, erkekler 68 kiloda tatamiye çıkan Servet Tazegül, yarı finalde Büyük Britanyalı Martin Stamper'ı 9-6 yenerek finale yükseldi. İranlı Mohammed Bagheri'yi de deviren milli tekvandocu, Türkiye'ye altın madalya kazandırdı. Servet Tazegül, altın madalyayı 50 gün önce hayatını kaybeden annesine armağan etti. Excel Arena'da ypılan finalde İranlı rakibini mağlup eden 23 yaşındaki Servet Tazegül, 2008 Pekin Olimpiyatları'nda bronz madalya kazandıktan sonra 2012 Londra'da altın madalyanın sahibi oldu. Bu kiloda bronz madalyaları ABD'li Terrence Jennings ve Afgan Rohullah Nikpah kazandı. 

SABAH GAZETESI YAZARI YÜKSEL AYTUG YA VIDEOLU TEPKI

Sabah gazetesi yazarı Yüksel Aytuğ’un dünkü yazısına sadece Türkiye kamuoyundan değil dünyadan da çığ gibi tepkiler geldi. Daily Mail gazetesinin yaşanan tartışmayı haberleştirmesinin ardından bu kez de internetin ünlü blogger'ı Jenna Marbles, hazırladığı videoyla Aytuğ'a tepki gösterdi. Marbles, www.hurriyet.com.tr'de yükselen tepkilerin İngilizce çevirisini Hurriyet Daily News'ta okuduktan sonra sporcuların neden "düz göğüslü" göründüğünü Aytuğ'a ve onun gibi düşünenlere anlatıyor.

KENDİ BİNDİKLERİ UÇAK BÖYLE DÜŞTÜ

O ANDA KAYITTAYDILAR!!! ABD'de içinde 3 kişinin bulunduğu tek motorlu bir uçak ormanlık alana düştü. Kaza anı ve sonrası uçakta bulunan 2 genç tarafından an be an kaydedildi. Olay Amerika Birleşik Devletleri'nin kuzeybatısında yer alan Idaho eyaletinde meydana geldi. İçinde pilotla birlikte 3 kişinin bulunduğu tek motorlu uçak, gezi için pistten havalandıktan kısa bir süre sonra teknik bir arıza tespit edildi. Ormanlık alan üzerinde uçan uçak, bir anda irtifa kaybetti ve ağaçlık alana çakıldı. Parçalanan uçakta bulunan 2 genç yara almadan kurtulurken, vücudunun çeşitli yerlerinden yaralanan pilot ise gençler tarafından büyük bir kısmı parçalanan uçaktan çıkarıldı. Havada yaşanan panik anları, uçağın yere çakılması ve ardından yaşananlar gençler tarafından saniye saniye kaydedildi. DHA

İŞTE BURCU'YA FİNAL GETİREN ATLAYIŞ

2012 Londra Olimpiyatları'nda milli atletimiz Burcu Ayhan, kadınlar yüksek atlama elemelerinde finale kalarak tarihe geçti. Ayhan 1.90 cm'yi ilk hakkında geçemezken, ikinci hakkında geçmeyi başardı. Milli atletimiz, 1.93 cm'yi ilk hakkında geçince finale kalan 14 atlet arasına girmeyi başardı. Burcu bu başarısı ile yüksek atlama tarihinde ilk kez bir Türk finale kaldı. Final yarışı 11 Ağustos Cumartesi akşamı TSİ ile 21.00'da yapılacak. Yüksek atlamada finale giden yolda 1.93'ü atlayan 14 atlet ile hakemler arasında 1.96 cm'yi atlayıp atlamama konusunda uzun süren bir tartışma yaşandı. Tartışmaların nedeni ise normalde 12 kişinin finale kalması gerekirken atletlerin hakemlerden '14'ümüzde hiç atlamadan finale kalalım' talebiydi. Fakat bu talep hakemlerden yanıt bulmadı. Atlamak isteyen atletlerin talebi alındı ve 1.96 cm için atlayışlar yapıldı. Milli atletimiz Burcu Ayhan 1.96 cm için atlayış yapmadı ve atlayış yapan sporcuların hata yapması ile f

UVBLOGGER SINEMA KEYFI

Resim
SÜT KARDEŞLER

GIRGIR'IN BU HAFTA Kİ KAPAĞI

Resim

MELO`DA MUTLU SON

Resim
Galatasaray , Brezilyalı futbolcu Felipe Melo 'nun 1yıllığına kiralanması konusunda Juventus kulübüyle anlaştı. 3 aydır adeta yılan hikayesine dönen Melo'nun transfersüreci bugün sonuçlandı. Galatasaray 'ın Melo'yu kiralama teklifini Juventuskulübü nihayet kabul etti ve taraflar anlaştı. Anlaşmaya göre Melo, 1 yıllığına Galatasaray 'da kiralık olarak forma giyecek. Satın alma opsiyonu sarı kırmızılıkulübe verilirken, Galatasaray 1 yıl sonunda istediği takdirde Brezilyalıfutbolcuyu bonservisiyle birlikte alabilecek. Fotograf Tasarimi OĞUZ BULUT a aittir

BÖYLE REZALET OLMAZ

Resim
RUS MİLYARDER YASAK YERE ÇADIR KURDU Tatilini yatıyla geldiği Ege kıyılarında geçiren Rusya'nın en zengin iş adamı ve alüminyum kralı Oleg Deripaska'nın ailesi, Caretta Caretta kaplumbağalarını korumak amacıyla yasak olmasına rağmen zodyak botla geldiği plajda şemsiye ve gölge çadırı dikti. 21.2 milyar dolarlık servetiyle Rusya'nın en zengin iş adamı olan ve Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'e yakınlığı ile bilinen Deripaska, bugün dünyanın en büyük yatlarından biriyle bugün Muğla'nın Dalyan açıklarına geldi.  Daha sonra Deripaska'nın eşi Polina, iki çocuğu, misafirler ve korumalarla zodyak botla karadan araçla ulaşımın olmadığı ıssız bir plaja yüzmeye ve güneşlenmeye geldi.  Kalabalıktan uzak bu plajın özelliği ise nesli tükenmekte olan ve bu nedenle özel çevre koruması altında bulunan deniz kaplumbağalarının (Caretta Caretta) yumurtlama alanlarından biri olması.  Bu nedenle kumsalın hemen arkasında çok büyük bir uyarı levhası yer alıyor. 

BU ESPIRIYE COK KIZACAK

Resim
Murat Boz ’un kilolu haliyle ilgili twitter’da binlerce tweet atıldı ve bir çok kişi genç şarkıcıyı ti’ye aldı. Tüm bu olayların ardından ortaya çıkan bir fotoğraf var ki gerçekten          Murat Boz ’u kızdıracak cinsten. Murat Boz ’un kilolu vücuduyla Google logosunun birleştirildiği fotoğraf sosyal medyada günün konusu oldu. 

İŞTE 2012 LONDRA'DA İLK MADALYAMIZ

Resim
2012 Olimpiyat Oyunları'nda Rıza Kayaalp, umutları boşa çıkarmadı. Grekoromen güreş 120 kiloda milli sporcumuz, Türkiye'ye Londra'da ilk madalyasını kazandırdı. Grekoromen güreşte, 120 kilo yarı finalinde 2008 Olimpiyatları şampiyonu Kübalı M.Lopez Nunez'e 2-0 kaybeden Rıza Kayaalp, bronz madalya mücadelesinde Gürcü rakibi Pherselidze Guram'ı 2-0 mağlup etmeyi başardı. Gönül istiyor ki tüm branşlarda bu başarılar olsun lakin basari için          DESTEK – MANTALİTE – EGITIM   ve ÇOK ÇALIŞMAK gerekiyor.

90 YAŞINDAKİ ADAM BUNU YAPTI

Sırıkla yüksek atlama eski dünya rekortmeni Earl Bell'in babası ve aynı zamanda antrenörü olan William Bell, 90 yaşında olmasına rağmen hiçbirimizin yapamayacağını başardı. Yaşlı adamın son atlayışı eski rekortmen oğlu alkış yağmuruna tuttu. Yapılan açıklamada ise kendi yaş grubundaki insanların kendi banyolarını bile yapmakta zorlanırken, Bell’in böylesine bir atlayışı yapabilmesinin mümkün olmayacağı belirtildi. 90’lık dede haftada üç kez bu tip antrenmanlarla formunu korumaya devam ediyor. 90 yaşındaki adamın eşi ise "Bakmayın ona size fiyaka yapmak için bunları yapıyor" diyerek, eşinin daha dinç olduğunu ima etmekten de geri kalmadı.

BEBEK YIKAMA VE MASAJ TEKNIGI

Resim
UVBLOGGER olarak yeni anne-baba olmuş  yada anne-baba adayı olan dostlarımız için ufak ama bebek için önemli bir bilgi. 

UVBLOGGER DA SINEMA KUSAGI

Resim
ÇALGI ÇENGI - IYI SEYIRLER

ÇALGI ÇENGI TEASER

Resim

ÇALGI ÇENGI - TAM BOMBA

Resim

İŞTE CEM YILMAZ'IN 'TÜRKLER UZAYDA' ESPRİLERİ