Kayıtlar

Şubat 23, 2014 tarihine ait yayınlar gösteriliyor

2 MART PAZAR SU GİBİ SOHBETLER DE

Bir ülke düşünün ki insanı ile kültürü ile çeşit çeşit cıvıl cıvıl, Bir ülke düşünün ki Gökkuşağı ile 4 Mevsimi ile rengarenk, Bir ülke düşünün ki tarihi ile kültürü ile nice destanlara imza atmış, Bir ülke düşünün ki yeraltı ve yer üstü kaynakları ile başlı başına zenginlik, Ve bir ülke düşünün ki tüm değerleri yok edilmeye çalışılan. Günlerdir herkes konuştu ve herkes yazdı. Ama vakit konuşma ve yazma vakti değildir. Vakit çözüm yolları üretip bunları hayata geçirme vaktidir. 2 Mart Pazar gecesi Türkiye saati ile 22:00 da   UVA TV  de canlı yayınlanan     SU GİBİ SOHBETLER  de  düşüncelerimizi hayata geçireceğiz. Sizler de hangi düşünce de olursanız olun bizler ile birlikte olmak isterseniz. HANGOUTS  üzerinden canlı yayınımıza yayın esnasın da görüntülü bağlana bilirsiniz. Ayrıca  sugibisohbetler@gmail.com  ve  Twitter  :  @sugibisohbetler  adreslerinden mesajlarınızı yollayabilirsiniz. Hatta  SKYPE : uvatvcanlıyayın  adresinden yayınımıza telefon bağlantısı ş

SU GİBİ SOHBETLER DE BU HAFTA

COSMOPOLITAN MART SAYISI

Resim
Cosmopolitan Türkiye 'nin Mart sayısı için derginin editörlerinden sevgili Elif Öksüz ile harika bir röportaj gerçekleştirdik. Eğer okumak isterseniz bayiilerden dergiyi almayı ihmal etmeyin.

DUYURU

Resim
Sevgili Arkadaşlar, Geçen hafta sınavlarımdan dolayı "UVA TV" de yayınlanan "KALP HIRSIZI" programın da sizlerle birlikte olamadım. Öncelikle anlayışınız için sizlere cok teşekkür ederim. Bu akşam sizlere bir önerim olacak. Takip edenleriniz biliyordur; bizim yayın saatimiz de değerli Gazeteci Uğur Dündar’in HALK TV de yayınlanan HALK ARENASI programı gerçekleşmektedir.  Bu gece de  Gazeteci Yılmaz Özdil Uğur Dündar'ın konuğu olacak. Açıkcası ülkemizin ve vatandaş olarak bizlerin geleceği üzerinde dolaşan kara bulutların olduğu şu günlerde birçok konuda daha da bilinçlenmek adına kesinlikle kaçırılmayacak bir yayın olacağını düşünüyorum.  Bu neden ile bizler KALP HIRSIZI yayınımızı her daim yaparız lakin bu gece hepimiz bu programı kaçırmamalıyız kanaatindeyim. Ve önerim Türkiye saati ile 22:00 da yayınlanan programımızı bu gece de gerçekleştirmeyerek HALK TV de HALK ARENASI programını takip ederek birlikte olalım.  Aksi düşüncesi olan ark

KARA BULUTLAR

Resim
Değerli dostlar son günler de Türkiyemizin üzerinde gezen kara bulutlar her dakika ve her saniye daha da büyüyor. Beni yakından takip edenler bilir ki ben her daim doğrunun yanında olmuşumdur. Ve bunu her zaman bu web sayfamda dile getirmişimdir. Dikkat ederseniz; bir kaç gündür Türkiye siyasetine ve yaşamına yön veren bizim seçtiğimiz bazı  milletvekilleri ve bakanların yaptiklarının dışında ülkemiz üzerinde oynanan oyunlar ile ilgili hiç bir düşünceme özellikle yer vermedim. Açıkcası biraz daha hissederek detaylı takip etmek istedim. Taa ki değerli gazeteci ve yazar Soner Yalcin' in  Sözcü Gazetesin de 26 Subat 2014 tarihli yazısına kadar... Benim de aynı duygu ve düşünceler de olduğum harika bir analiz yapmış. Hatta değerli dostum  Semih Kandiyoti ile bugün tekrar konuşup bu hafta ki UVA TV de canlı yayınlanan SU GIBI SOHBETLER programımız da sizlerinde katılımı ile bu konuyu iyice irdeleyip bir Türk vatandaşı olarak yapılması gerekenleri konuşalım istiyorum.

BU COCUKLARIN GÜNAHI NE ?

Resim
Savaşıyorsunuz,öldürüp katlediyorsunuz ?  Ne için ?  Hadi bunlari yapiyorsunuz. Peki bu sübyanlarin, bu çocukların günahı ne ? 

YUMURTAYA CAN VEREN ALLAHIM.....

Resim

SU GİBİ SOHBETLER CANLI YAYIN 23.02.2014

YAYINIMIZ TÜRKİYE SAATİ İLE  22:00 DA BAŞLAYACAKTIR.