Kayıtlar

Mayıs 26, 2013 tarihine ait yayınlar gösteriliyor

SATILMIŞ MEDYA

Resim

DİLİNİN KEMİĞİ OLACAK R.T.ERDOĞAN

Resim
EĞER DİLİNİN KEMİĞİ OLMAZSA BU HALK SANA O AYARI GAYET İYİ YAPAR

YEMEĞİNİ YİYEN VATANDAŞA POLİS TOKAT ATIYOR

Resim
HAKİKATEN TOPUNUZA YAZIKLAR OLSUN. UTANIN UTANIN

İNANILMAZ BİR KARE

Resim

GERÇEK BİR DUVAR YAZISI

Resim

ŞEREFİNE TAYYİP

Resim

TOP KIŞLASI OLAYININ GERÇEK YÜZÜ

Resim

ZURİHDEN TAM DESTEK YÜRÜYÜŞÜ

Resim

T.C. ANAYASASI 34. MADDESİ MUTLAKA OKUYUN

Türkiye Cumhuriyeti Anayasası Diğer Madde :       Kısım :Temel Haklar ve Ödevler Bölüm :Kişinin Hakları ve Ödevleri Anayasa`nın 34. Maddesi : B. Toplantı ve Gösteri Yürüyüşü Düzenleme Hakkı Madde 34. - Herkes, önceden izin almadan, silahsız ve saldırısız toplantı ve gösteri yürüyüşü düzenleme hakkına sahiptir. Toplantı ve gösteri yürüyüşü hakkı ancak, millî güvenlik, kamu düzeni, suç işlenmesinin önlenmesi, genel sağlığın ve genel ahlâkın veya başkalarının hak ve özgürlüklerinin korunması amacıyla ve kanunla sınırlanabilir. Toplantı ve gösteri yürüyüşü düzenleme hakkının kullanılmasında uygulanacak şekil, şart ve usuller kanunda gösterilir .

ZURİH İSTANBUL

Resim

ZURİH DEN TAYYİP E MEAJ VAR

Resim

ZURİHDE DE DİRENİŞE DESTEK BAŞLADI

Resim

KALBİM VE DUALARIM ZURİHDEN SİZLERLE

Resim

1923 RUHU

Resim

POLİS SENDİKASINDAN TWEET

Resim

HELAL OLSUN KENAN DOĞULU

Resim
Resim

REDHACK BEYOĞLU İLÇE EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜNÜN İNTERNET SİTESİNİ HACKLEDİ

Resim
RedHack Gezi Parki'ndaki polis mudahalesini protesto etmek icin Beyoglu Emniyet'in sitesini hackledi . Beyoğlu İlçe Emniyet Müdürlüğü'nün resmi internet sayfası  www.beyoglu.iem .gov.tr  adresine ulaşılamıyor.

YANDAŞ MEDYADA GÜNAH ÇIKARMA YAYINI ŞUAN 23:23

Resim

ARKADAŞLAR YAYALIM(GÖZ ALTI DURUMU İÇİN)

Resim

TAKSİM GEZİ PARKI İÇİN AYAĞA KALKIN

Resim

ALIN SİZE REZALET PKK YA VURUYORSUNUZ DEĞİL Mİ?

Resim

BAKANA BAK!!!

Resim

BAŞLIĞI SİZ ATIN !!!

Resim

VATANDAŞIN İSYANI

Resim

DİRENİŞİN RENGİ OLMAZ

Resim

MİLLETİ İSYAN ETTİRDİNİZ

Resim

EĞER DOĞRUYSA NE MUTLU O İNSANLARA

Resim

TUUUUHHH SİZİN GİBİ İKTİDARIN SURATINA

Resim
Eylemci haaa Gezi Parkındaki insanlar eylemci, alın size eylemci ulan karaktersizler VATANINI SEVEN İNSANLAR, HALK ne zamandır eylemci oldu. Size soruyorum vatan hainleri???

TEK BİR SORU ?

Resim
Tayyip Erdoğan, anlaşılıyor ki seni bu ülkenin başbakanı Türkiye Cumhuriyetinin  vatandaşları değil Amerika Birleşik Devletleri yönetimi yapmış. Bunu bir kere daha tescilledin. Şayet Türkiye Cumhuriyeti vatandaşları seni başbakan yapmış olsaydı; o zaman Gezi Parkına vatandaşın kendi parası ile yapmayı planladığın AVM İnşaatı'na İstanbulluların ihtiyacı olup olmadığını REFERANDUM ile halka sorardın. Sen kim oluyorsun da  HALKIN  ağacını ,malını HALKA sormadan barbarga vatandaşın polisi aracılığı ile saldırarak ortadan kaldırmaya kalkarsın. KENDİNE GEL KENDİNE TAYYİP ERDOĞAN...  Haftalardır dinsizliğin ve insanlık vasıflarından yoksunluğun ölmüş insanların arkasından konuşarak zaten tamamen yüz üstüne çıktı. Geçmişini unutanlar yok olmaya mahkumdur. Eğer ATATÜRK önderliğinde o kadar insan olmasaydı şuan sen ve ailenin neyi düyü belirsiz olurdu.  Bugünkü konumunu bile MUSTAFA KEMAL ATATÜRK'e borçluyken sen ne karaktersiz, yalancı ve saygısız bir varlıkmışsın.

TAKSİM GEZİ PARKINDAN CANLI YAYIN

Resim
CANLI YAYIN İÇİN RESME TIKLA

KUŞ YUVAMIZ HAZIR

Resim

SİZE İNSAN DEMEYE UTANIYORUM

Resim

HEY GİDİ VEKİL EFENDİ HEY

Resim

AYKUT KOCAMAN İSTİFA ETTİ

Resim
Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman flaş bir kararla görevinden istifa etti. Yönetim Kurulu'nun son kararı bekleniyor... Spor Toto Süper Lig'de 2012-2013 sezonunu Galatasaray'ın arkasında 2. sırada bitiren Fenerbahçe'de, teknik direktör Aykut Kocaman görevinden istifa etti.

GIRGIR

Resim

MİLLETİN PARASI DENİZ YEMİYEN VE YEDİRMEYEN KERİZ

Resim
Redhack, AB Bakanı Egemen Bağış'a ait olduğunu öne sürdüğü yılbaşı öncesi dağıtılan hediye çeki listesini yayınladı. Kızıl Hacker Grubu Redhack’in son hedefi Avrupa Birliği Bakanı Eğemen Bağış. Grup, geçtiğimiz günlerde Avrupa Birliği Bakanı Egemen Bağış’a ve eşi Beyhan Yıldırım’a ait olduğunu iddia ettiği mailleri yayınladı. Maillerde 2011 yılbaşı hediye çeki gönderilen siyasetçi, işadamı ve gazetecilerin listesi yer aldı. RedHack belgeleri “http://redleaks.blogspot.com” adresinden yayınlamaya başladı. Ancak Egemen Bağış’ın şikayet etmesi üzerine mahkeme kararıyla belgeler engellendi. Bunun üzerine Redhack yeni bir internet adresi üzerinden belgeleri yayınlamaya başladı. Redhack yeni belgelerle ilgili olarak şu notu düştü ve Egemen Bağış’a bir mesaj verdi: EGEMENLERİ BAĞIŞLAMAYACAĞIZ “Egemen Bağış yayımladığımız belgeleri ‘özel hayata müdahale’ adı altında mahkeme sayesinde engelletmiş, gazeteci dostlarına ricalarda bulunularak haberin duyulmasını sansürletmişti