Kayıtlar

Aralık 23, 2012 tarihine ait yayınlar gösteriliyor

ADNAN OKTAR VE ANITA :))))

Resim
Esasen Adnan Oktar Anita ya 5dk içinde kıvrak tarz da yazmayı bitirip   Rus güzelini birtanesi ilan etti.

SELIMIYE CAMII`NDEKI TERS LALENIN SIRRI

Resim
Selimiye Camii'ndeki ters lalenin sırrı Selimiye Camii Edirne’de Mimar Sinan tarafından inşa edilmiş camidir. Bazı kitaplarda o dönemde 80, bazılarında ise 90 yaşında olduğu belirtilen Mimar Sinan bu eser için “en iyi eserim” demiştir. “Ters Lale” motifinin hikayesi Caminin müezzin mahfilinin mermer ayaklarından birinin altında ters bir lale motifi göze çarpar. Rivayete göre, caminin inşa edileceği alan önceden bir lale bahçesidir. Ancak bahçenin sahibi burayı satmak istememiştir. En sonunda camiye bir lale motifi konulması şartıyla arsayı satmıştır. Mimar Sinan da lale motifini “ters” olarak yapmıştır. Lale motifi bu arsada bir lale bahçesi olduğunu, ters olması ise sahibinin tersliğini temsil etmektedir.

YAŞAR NURİ ÖZTÜRK'TEN TARTIŞMA YARATACAK SÖZLER

Show TV'de yayınlanan "Saba Tümer'le Bugün" programına Yaşar Nuri Öztürk'ün sözleri damga vurdu. Camilerle ilgili konuşan Öztürk, "Kişilerin adlarına izafe edilen camilerde namaz caiz değildir, kılınamaz." dedi. Saba Tümer "Nasıl yani hocam?" diyerek şaşkınlığını gizleyemedi. Öztürk ayrıca "Orman oksijen deposu, orman yağmur deposu, su deposu, hayat deposu hayat kaynağı. Onu katlediyor. 500 tane ağacı kesiyor oraya cami yapıyor. Sonra da o camide namaz kılıyor. O camide namaz olur mu?" dedi.

JR CEM YILMAZ

Resim

RIHANNA FENA YAKALANDI.

Resim
    Seksi yıldız Noel tatili için gittiği Barbados'ta objektiflere bu kez fena yakalandı   Aykırı yaşam tarzıyla sürekli gündemde kalmayı bilen R&B müziğin Barbadoslu kraliçesi Rihanna, Noel tatili için gittiği ülkesinde çırılçıplak görüntülendi. 24 yaşındaki ünlü şarkıcı, kaldığı otelde önce denize girdi, ardından da bikinisini değiştirmek için odasına döndü. TAMAMEN SOYUNDU Balkon kapısı açık olan Rihanna paparazzilerin kendisini fotoğrafladığını gördü. Ancak hiç bu duruma aldırmadan bikinisi değiştirmek için tamamen soyundu. Paparazzi siteleri, fotoğralara +18 yaş sınırı koydu.  

AŞK OLSUN SANA BE BAŞBAKAN!

Resim
AŞK OLSUN SANA BE BAŞBAKAN! 18 Aralık’tan beri yorduğun yetmiyormuş gibi NTV’de yaptığın açıklamayla onca sınavımın arasında bana bu yazıyı yazdırdın ya aşk olsun sana be başbakan! Biliyorum ODTÜ’ye gelirken hayal ettiğin karşılama gördüklerin gibi değildi. Biliyorum isterdin ki öğrencisiyle, çalışanıyla, akademisyeniyle ODTÜ olarak etrafında el ele çember oluşturup hep birlikte ”Beraber Yürüdük Biz Bu Yollarda” şarkısını söyleyelim. Sonra büyük bir heyecan içerisinde 10′dan geriye doğru sayarak GÖKTÜRK-2′nin fırlatılmasını bekleyelim ve ”Yaşasın uydumuz, Viva Tayyip Erdoğan” diye haykıralım! Ama hayat bu, bazen istediklerimizi, temenni ettiklerimizi değil alnımızda yazanı yaşıyoruz işte. Nasıl kaderi ölmekse madencinin, atanamamaksa öğretmenin, tutuklanmaksa öğrencinin ve gazetecinin, anası ağlamaksa çiftçinin, senin kaderinde protesto edilmekmiş be bay başkan. Kabullenemiyorsun bu durumu alışamadın bir türlü farkındayım ama biz de sana alışamadık ve seni kabullen

AL SANA GERÇEK

Resim

CANLI YAYINDA EŞEK ŞOKU

BARBAROS ŞANSAL A SALDIRI

Resim
Degerli Arkadasim Modacı Barbaros Şansal, Taksim'de bir grup tarafından gece saat dört sularında ‘tekbir’ eşliğinde saldiriya ugradi. Barbaros, fotoğraflarını Resmi Twitter Hesabin'dan paylaştı.   Belli ki saldırı siyasi icerikli cünkü kısa bir süre önce “Yazdıklarının ve yaptıklarının bedelini ödeyeceksin” diye tehdit aliyordu. Tahminimce bu saldirinin temelinde bundan birkac zaman önce Türkiye`nin en cok satan gazetelerinden ilk üc sira icinde bulunan SÖZCÜ Gazetesin de cikan haberin etkisinin oldukca büyük oldugunu düsünüyorum. Asagida bu haberi sizler ile paylasiyorum. Ve Kendisine bir kere daha sayfamdan gecmis olsun dileklerimi iletmek istiyorum. Ve yasamdaki tüm FASISTLERI kiniyorum. Uluc Vatansever ********************   Barbaros Şansal, “Eğitim, sağlık ve güvenlik ücretsiz olmalı ama devlet ticaret yapıyor” dedi Röportaj: Nil SOYSAL Yayin: Sözcü Gazetesi Tür­ki­ye­’nin öne çı­kan en ay­kı­rı isim­le­rin­den bi­

DUAYEN ÖĞRETMENLER ARENA`DA

Resim

ORADA OLMAK

Resim