Kayıtlar

Şubat 14, 2016 tarihine ait yayınlar gösteriliyor

MÜZİK SEKTÖRÜNE HAYIRLI OLSUN.

Resim
Kaan Karamaya ismini belki de bir çoğunuz yeni duyuyorsunuz. Ama bir çoğunuz da onu Best FM in canlı yayınların da gitarı ve seslendirdiği şarkılarının sözlerinin içersin de gizli hikayelerdeki muhteşem melodilerle tanıdınız. İnsanın hayatını ve hedefini, müziğe doğru yönlendirmesinin karşılığını yavaş yavaş almaya başlayan  Kaan Karamaya, emin adımlarla Türkiye Müzik sektöründe ismini kalıcılaştırmaya ve duyurmaya başladı.  Yaptığı besteleri Türkiye'nin önemli yorumcuları tarafından seslendiriliyor.  Ebru Gündeş 'in son albümünde yer alan ve sözü-bestesi Kaan Karamaya ya ait olan SOR BAKALIM dan sonra   Petek Dinçöz 'ün Resul Dindar ile sevgililer günü için özel düet yaptıkları TEŞEKKÜRLER adlı Kaan Karamaya bestesi adeta duygulara damga vurdu derken İrem Derici 'nin DANTEL isimli yeni albümünde yer alan DUR,YAVAŞ adlı bestesi aslında müzik sektörünün çok başarılı bir söz yazarı ve besteci kazandığının da kanıtı olmuş oldu. Başarılarının devamını

ŞAİR GİBİ GERÇEKLERİ GÖREBİLMEK

Resim

YENİ BAŞLANGIÇLAR İÇİN

Resim
Hayat hiç birimiz için mükemmel değil hepimizi bekleyen binbir türlü sorun binbir türlü problem var; peki bu problemlerle, sorunlarla, nasıl mücadele ediyoruz.  Yoksa her şey yenik düşüp mücadeleden vaz mı geçiyoruz?  Yukarıda paylaştığım resim belki de bu kadar yakınımızda olan bir örneğin hayatımıza yansıması olarak zorluklarla mücadele etmemizi bize en iyi şekilde örnekliyor ve gösteriyor.

SU GİBİ SOHBETLER DE BU HAFTA KONUĞUMUZ

Resim
Su Gibi Sohbetler de bu hafta konuğumuz uzun yıllar Türkiye'nin önemli radyolarında yaptığı yayınların ardından kurduğu PR Danışmanlık şirketi ile Radyo Basın Danışmanlığı yapan  CENK ALPTEKİN. Türkiye de Müzik-Radyo-Sanatçı üçgenini masaya yatıracağımız canlı yayınımıza hepinizi bekleriz. Canlı yayınlarımızı www.sugibisohbetler.com adresinden izleyebilirsiniz. 

HER PAZAR CANLI YAYINLA SİZLERLEYİZ.

Resim
Su Gibi Sohbetler her Pazar gecesi Tükiye saati ile 10 da www.sugibisohbetler.com adresi üzerinden canlı yayınlanmaktadır.