Kayıtlar

Ekim 4, 2015 tarihine ait yayınlar gösteriliyor

ŞART !!!!!

Resim
Ne kadar önemli bir söz değil mi ?  Şuan ülke olarak ihtiyacımız olan belki de tek şey barış, huzur ve sevgi... Ama birileri bizim barış içerisinde ve huzurlu şartlarda yaşamamızı istemiyor. Bombalarla, suikastlarla, pusularla, terörle, ülkeyi satarak, halka korku salarak sindirmeye çalışıyor. Bu gidişata dur demek şart.  Birlik olmak şart.  Sevgi ile kucaklaşmak şart.  Çalışmak çabalamak şart.  Yaşamak, toplum olarak var olmak istiyorsak el ele yürek yüreğe olmak ŞART...

HAYRETTİN AMERİKALILARI FENA KEKLEDİ

Resim
Amerika’da, Los Angeles’da Johnny Depp kılığına giren Hayrettin, ekip arkadaşlarıyla birlikte bir plan yapıyor. Beverly Hills’sokaklarında, arabada beyaz atletiyle bekleyen Hayrettin’in ekip arkadaşları arabanın içinde Johnny Depp’in olduğunu söyleyerek insanların toplanmasını sağlıyor. Yeterli kalabalığa ulaştıktan sonra elinde karpuz ile inmeyi düşünen Hayrettin, insanları arabanın içinde Johnny Depp olduğuna inandırıyor ve ortaya fena halde komik görüntüler çıkıyor.

CUMHURİYET GAZETESİ BİLAL ERDOĞAN'IN İZİNİ BULDU

Resim
Cumhuriyet Gazetesi www.cumhuriyet.com.tr den geçtiği haber aslında gerçek bir gazetecilik örneği. Günlerdir şehir efsanesi haline gelen Twitter Fenomeni FUAT AVNİ'nin  RTE'nin oğlu Bilal Erdoğan ile ilgili   geçen günler de paylaştığı Twit in detaylarını tüm çıplaklığı ile ortaya koyuyor. Haber aynen şöyle...  Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın oğlu Bilal Erdoğan’ın Türkiye’den ayrılarak ailesiyle İtalya’nın Bolonya kenti yakınlarına yerleştiği iddiaları aslında bir süredir başkentte konuşuluyordu. Cumhuriyet’in güvenilir kaynaklardan aldığı bilgilere göre Bilal Erdoğan, ülkenin en seçkin öğrenim kurumlarından Johns Hopkins Üniversitesi’nin Bolonya’daki merkezinde daha önceki yıllarda başladığı ancak dondurduğu doktora programına geçen ay yeniden döndü. Cumhuriyet’e konu hakkında bilgi veren kaynaklar Erdoğan’ın başvuruyu 7 Haziran seçimleri sonrasında, AKP’nin tek başına iktidar olamayacağının anlaşıldığı süreçte yaptığını kaydetti. Kaynaklar Bilal Erdoğ

MARS'TAKİ SUYLA ALINAN ABDEST GEÇERLİ Mİ ?

Resim
Dünya ülkeleri güneş sistemi  içersin de yer alan gezegenler de yaşam kaynakları olup olmadığını dünyanın ve dünya insanlarının geleceği için araştırırken, 2015 Türkiyesin de,  " Mars da bulunan suyla abdest alınsa geçerli olur mu ? " diye soruluyor.  Mars a gittin. Suyu buldun. Hatta her gün ülke olarak Mars a sefer kaldırıyoruz. Oldu da orada iken ibedetimizi gerçekleştirmek istediğimiz de Mars da bulunan su ile alınacak abdestin kabul olup olmayacağı kaldı. Allah için bu soruyu sordular ise soran insan veya insanlar nasıl bir boyutta yaşıyorlar gerçekten ekip olarak merak ettik. 

BU ÜLKE ÇİFTLEŞMEK ZORUNDA

Resim
Danimarka'da doğum oranın çok az olması ve son yılların en düşük seviyesine inmesiyle Sağlık Bakanlığı kampanyaları hız kazandı. Son destekleyici ve "şevk edici" kampanya kapsamında bir de "kamu spotu" yayınlandı. Kamu spotunun sloganı da "Annen için yap" olarak belirlendi. Acaba RTE'yi Danimarka'nın başına mı transfer etsek.