ERGUVANLI EV

Arkadaşlar yaz mevsimi ile tatil planları da muhakkak yapılmaya başlamıştır. Benimde sıklıkla gittiğim ve gerçekten tatil yapabileceğiniz ayrıca çalışanlarının güler yüzlü hizmeti ile oldukça memnun kalacağınız bir mekan
 „ ERGUVANLI EV
Ergunvalı Ev, Kaz Dağlarının eteklerindeki Yeşilyurt Köyü Ayvacık ÇANAKKALE de 22 yataklı küçük bir otel. Etrafı çam ağaçlarıyla kaplı otel köyün alt kısmındaki bir vadinin yamacında bulunmakta. Otelden göz alabildiğine uzanan zeytinlikler, Küçük Çetmi köyü ve deniz görünüyor.
<><><><><><><><>&lt;&gt;&lt;&gt;
 Sahile yaklaşık 2 km mesafede... Arabanız ile rahatlıkla sahil kesimindeki zeytin tarlalarının arasındaki harika modern plajlara ulaşabilirsiniz. 



******************************************

Otel de yedi adet iki kişilik standart ,bir suit oda ve dört yataklı bir ev bulunmakta. Odalar sade ve ev rahatlığında döşenmiş. Bütün odalarda banyo, tuvalet ve sıcak su mevcut. Üç odanın ve evin kendine ait harika terasları var.  Ayrıca bir yemek ve bir de oturma salonu bulunmakta.  Dış mekanda   sabah kahvaltılarının yapıldığı ve akşam yemeklerinin sunulduğu  iki çim teras,  bahçesinde değişik köşelerinde oturma ve uzanma mekanları ve hamakları mevcut.
Ulaşım için de İstanbul’dan kara yoluyla gidenler
İstanbul’dan kara yoluyla, Tekirdağ, Eceabat, Çanakkale, Küçükkuyu’ya 450 km, yaklaşık 5,5 saat süren yolculuk yapıyorsunuz.

istanbul’dan feribotla
İstanbul’dan hızlı feribot’u kullanırsanız, : İstanbul yenikapı’dan Bandırma’ya hızlı feribot kullanılırsanız, yaklaşık 1.45 dakikada Bandırma’da oluyorsunuz. sonra da kara yolundan Biga, Lapseki, Çanakkale, Ezine, Ayvacık, Küçükkuyu üstünden toplam 5 saatte Yeşilyurt’ta oluyorsunuz. Feribotu tercih ederseniz Bandırma’yla Yeşilyurt arası 270 km sürüyor.

İzmir’den geliş.
İzmir’den yola çıkıyorsanız : Aliağa, Ayvalık, Edremit, Akçay, Altınoluk, Küçükkuyu üstünden Yeşilyurt’a ulaşıyorsunuz. Bu yol da yaklaşık 2,5 saat sürüyor bu yol 230 kilometre uzaklıkta…

Otobüs ile geliyorsanız…
Yeşilyurt köyü’ne otobüsle gelmek istiyorsanız. Büyük şehirlerden bir çok firmadan yararlanabilirsiniz. (Biletinizi Küçükkuyu olarak almanız gerekir.)

Uçak ile Edremit veya Çanakkale Hava Limanından gelebilirsiniz. Edremit hava limanı 50 km mesafededir.
Erguvanlı Ev az sayıda insanla, doğanın içinde sakin bir tatil geçirmek, doğa yürüyüşleri yapmak, çevrenin tarihi ve turistik yerlerini görmek ve denizden yaralanmak isteyenler için ideal bir mekan.


NOT: Yemek ve kahvaltıları dillere destan……
 İyi Tatiller...
Uluc Vatansever











**********************************
İNTERNET SAYFALARI  VE DETAYLI BILGI ICIN RESME TIKLA


Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

BİR PERİ MASALI

TEŞEKKÜRLER PINAR İNANÇ AKAR