YÜREKTEN İSTEMENİN GERÇEĞİ


VIDEO İÇİN RESME TIKLA

Yalan Dünya'nın Tülay'ı yani İrem Sak, 13 yıl önce Sivas'a gelen Beyaz için yazdığı mektubu canlı yayında okuttu. Henüz 13 yaşındayken yazdığı günlüğünü Beyaz'a veren Sak, stüdyoda duygu dolu anlar yaşattırken benı de başka düşüncelerin içersine iti verdi.

Düşünsenize 13 yaşında gencecik bir kız çocuğusunuz ve hayran olduğunuz kişinin  gösterisine gidiyorsunuz. Ardından eve geliyorsunuz. İçiniz kıpır kıpır ve duygularınızı kağıda dökerken o masumiyet ve güzel duygular ile birşey istiyorsunuz. O da birgün haranı olduğunuz kişi ile tanışmak.

Bu evren o kadar enteresandır ki hiçbir duygu ve düşüncemiz inanın boşa gitmiyor. Aynı buharlaşan suyun birgün yağmur olarak tekrardan yeryüzüne düşmesi gibi.. 
İnanılmaz bir dönüşüm. 
Kesinlikle bunun farkına varılması gerekiyor. İnsan iyi yada kötü tüm isteklerinin öyle yada böyle bir şekilde kendisini bulacağını unutmamalı. 

Ve ne olursa olsun hayallerinizin bir gün gercekleşeceğine gönülden inanırsanız kesinlikle gerçekleşecegini (ama geç ama erken) göreceksiniz.

Aynı 13 yaşındaki geçk kızın  hayran olduğunuz kişi ile tanışma hayalinin yıllar sonra o kişi ile aynı dizi projesinde yer alıp ardından TV programına konuk olarak çağırılması gibi....

UV

 

Yorumlar

Adsız dedi ki…
Gerçekdende çok güzel hepimiz hayalerle yaşıyoruz hayallerimiz ve umutlarımız olmazssa yaşamın bir anlamı yok ne dersiniz?

Bu blogdaki popüler yayınlar

BİR PERİ MASALI

TEŞEKKÜRLER PINAR İNANÇ AKAR