GÜNDEMDE PHOTOSHOP



Baharın ve yazin gelmesi ile malum müzik dünyasında  da yeni albümler piyasaya çıkamaya başladı. Tabiki yeni albümlerin çıkması ile gazete ve internet sitelerinde şarkıcıların albüm fotoğraflarında yapılan Photoshop düzeltmeleri haber olmaya başladı. Sibel Can in fazla kilolarının gitmesi, Ajda Pekkan in       25 lik genç kiz halleri vs....

Nedense tüm gazete ve internet sitelerinin yanı sıra sosyal paylaşım noktalarında herkes bu konuyu " aaa güzel olmuş,yooo bence çok yanlış hiç doğal değil" vs... gibi yorumlar ile eleştiriyor.



Allah aşkına neden bu kadar şaşırıyorsunuz ?

Müzik ve Show dünyası zaten renkli ışıklar ve sahne sisleri arasında photoshoplanmiyor mu ?

 Varsın sarkıcılar da yeni albümlerindeki resimlerde diledikleri gibi kendilerini olduğundan farklı gösteren bu sistemi kullansınlar.

 Valla 24 ile 35 yas arası bu sektörün icersinde aktif var olmuş ayrıca bir çok sanatçı ve şarkıcının menajerlik ve organizasyon islerini yapmış biri olarak sunu net ve gönül rahatlığı ile söyleyebilirim ki hepsi için geçerli olmasa da %80 i zannetmeyin ki TV - Radyo - Klip ve Konserlerdeki gibi insanlar.

O nedenle az yada çok Photosop yapmışlar ne olacak ki zaten tepeden tırnağa kendi özel hayatları dahil olmak üzere PHOTOSHOP havuzunda yüzüyorlar...
Uluc Vatansever




Yorumlar

photoshops very good..
haber okuyun dedi ki…
photoshop öyle göründüğü gibi kolay değil ne kadar ögrenirsen ögren hep yetiştiemen gerek kendirni..

Bu blogdaki popüler yayınlar

BİR PERİ MASALI

TEŞEKKÜRLER PINAR İNANÇ AKAR