ABDULRAHİM ALBAYRAKDAN CENTİLMENLİK FOTOGRAFI


Bu kareden Türk futbolu`nun çıkartması gereken çok fazla ders var.

Saygılarımla

Uluc Vatansever

Sempatik tavırları ile sarı kırmızılı taraftarlarınsevgilisi haline gelen Galatasaray yöneticisi Abdurrahim Albayrak, ManchesterUnited zaferi sonrasında Twitter'dan zafer fotoğrafı paylaştı. ManU teknikdirektörü Sir Alex Ferguson, karşılaşma sonrasında Fatih Terim ile şarap içerekuzun süre sohbet etti. Galatasaray'ı öven sözler kullanan Ferguson ile FatihTerim'in maç sonu çok keyifli oldukları gözlendi...Albayrak maç biter bitmezsoluğu soyunma odasında alırken, basın toplantısı öncesinde Manchester Unitedteknik direktörü Sir Alex Ferguson ve Galatasaray Teknik Direktörü FatihTerim'i sohbet ederken yakaladı.
İki tecrübeli teknik direktörün arasında fotoğraf çekenAlbayrak, Manchester United zaferi sonrası bu mutlu anı Twitter'dakitakipçileri ile paylaştı.
FERGUSON:"GALATASARAY'IN ŞANSI YÜKSEK"
Alex Ferguson maç sonrası açıklamalarında"Galatasaray'ın bir üst tura çıkma şansı çok yüksek. Braga deplasmanınagidecek. Galatasaray bu akşam çok rekabetçi bir oyun ortaya koydu. Bir üst turaçıkma şansı yüksek" ifadelerini kullandı.
Albayrak:“Futbolcularımıza teşekkür ediyorum”
Sarı-kırmızılı kulübün yönetim kurulu üyesi AbdurrahimAlbayrak ise Manchester United maçına çok iyi hazırlandıklarını aktararak,şöyle konuştu: “Çok da iyi oynadık. Maçtan önce kimsenin Kardemir Karabükspormaçına aldanmamasını, Manchester United'i yenerek ikinciliğimizi devamettireceğimizi söylemiştim. Bütün futbolcularımıza teşekkür ediyorum. Herkesitebrik ediyorum.”

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

BİR PERİ MASALI

TEŞEKKÜRLER PINAR İNANÇ AKAR