GÖKKUŞAĞINI YOK ETTİLER


Beyoğlu'nu renklendiren merdivenler, belediye ekiplerince griye boyandı.

Sozcu.com.tr

İstanbul Fındıklı’dan Cihangir’e çıkan merdivenlerin olduğu bölge LGBT hareketinin sembolü olan gökkuşağı renklerine boyanmıştı.
3 gün önce rengarenk boyanan merdivenler, çevreden geçenlerin büyük ilgisini çekmiş, mahalle sakinlerinin de beğenisini toplamıştı. Karaköy’de yaşayan 64 yaşındaki orman mühendisi Hüseyin Çetinel’in insanları gülümsetmek için boyadığını söylediği merdivenler, dün gece yarısı apar topar tekrar griye boyandı.
AKP’li Beyoğlu Belediyesi’nin ekipleri gece merdivenleri temizleyip, tekrar griye çevirdi. Merdivenlerin boyanmasının ardından Beyoğlu Belediye Bakanı Ahmet Misbah Demircan da sosyal medyada büyük tepki topladı.
“ÇOK ÜZÜLDÜM”
Mahalleyi güzelleştirmek için güneş ışınlarının deniz tabanına bıraktığı gökkuşağıvari izleri resmettiğini söyleyen Hüseyin Çetinel ise merdivenlerin griye çevrilmesiyle ilgili Sözcü’ye konuştu. 1 haftadır merdivenleri temizlediğini ve boyadığını söyleyen Çetinel, haberi duyduğunda çok üzüldüğünü belirtti.
Gece saatlerinde Beyoğlu Belediyesi’nin araçlarıyla gelip merdivenleri temizlediğini öğrendiğinde moralinin çok bozulduğunu söyleyen Çetinel, tatilde olduğunu ancak haberi aldıktan sonra bugün öğle saatlerinde tekrar merdivenlere gitmeye karar verdiğini belirtti.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

BİR PERİ MASALI

TEŞEKKÜRLER PINAR İNANÇ AKAR