KİŞİLİKLERİ VE DUYGULARI RENKSİZ BELEDİYE BAŞKANLARI


Şimdi oturdum da düşünüyorum. insanlar merdivenleri ,sağı solu rengarenk boyuyorlar ayrıca bunu bu cadde ve sokaklarım tüm bakımın dan sorumlu belediyelerden izin almadan yapıyorlar. Belki şuan ki bu serzeniş Türkiye'nin yönetimine tepki, belki de savaş çığlıkları ile inleyen barış karşıtı tüm dünya ülkelerine , ne olursa olsun herşeyden önce izin verilmeyeceğini bile bile de olsa boyanacak yer için belediyeden bunun izni alınmalıydı. Diyelim ki alınmadı ve bu rengarenk boyalar merdivenler ile buluştu.

Bu durumda belediye başkanlarının yapması gereken halkının sesine kulak verek onları nazikce basın ve sosyal medya aracılığı ile uyarıp yapılan çalışmanın güzel olduğunu halka hissettirip bir daha ki sefere böyle birşey için belediyenin gerekli mecrasına başvurularını yaptıktan sonra yapabileceklerini söylemektense,içlerindeki öfke ve anlamsız hırsı  yapılan rengarenk merdivenleri gri ye boyayarak göstermişlerdir. 

Ne olur maaşını aldığın ve parasını harvurup harman savurarak her sene kaldırım yol çalışmaları ile yandaşlarınıza peşkeş çektiğiniz  halkın paralarını bağlı olduğunuz beldenin çevresini güzelleştirmek ve renklendirmek için harcasanız.

Bu belediyenin ve başkanının düşünce ve geçmiş tarih hırslarını bir kere daha kınıyorum. Ve rengini yitirmiş duygu ve düşüncelerinin tekrardan renklenmesini temenni ediyorum.

Uluç Vatansever






Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

BİR PERİ MASALI

TEŞEKKÜRLER PINAR İNANÇ AKAR