YENI IPAD RETINA VE IPAD MINI RETINA TANITILDI




Benzersiz ekran, hızlı ve akıcı performans, FaceTime ve iSight kamera, binlerce mükemmel uygulama, 10 saat pil ömrü*…
iPad ile ilgili sevdiğiniz her şey iPad mini'de de var. Üstelik, iPad mini'yi tek elinizle de tutabilirsiniz.


iPad mini'nin ekranında renkler canlı, metinler net.
Ancak onu diğerlerinden ayıran özelliği boyutu.   7.9 inç boyutuyla, iPad kadar büyük bir deneyim yaşatmak için tasarlandı.



İlk andan itibaren, iPad için tasarlanan tüm uygulamalar iPad mini ile de çalışır. Bu sürükleyici, tam ekran uygulamalar hayalinizdeki her şeyi gerçeğe dönüştürüyor. iPad mini'nizi elinizden bırakamayacaksınız.

Önceki nesil iPad'e göre iki kata kadar hızlı Wi‑Fi ve dünyanın her yerindeki hızlı veri ağlarına erişme imkanı sunan iPad mini'yle içerik indirebilir, video yayınlayabilir ve İnternet'te inanılmaz hızla gezinebilirsiniz.









iPad'in Retina ekranında her şey net ve canlı görünür. Metinler son derece nettir. Renkler canlıdır. Fotoğraflar ve videolar zengin ayrıntılara sahiptir. Tüm bunlar, HDTV’den bir milyon piksel daha fazla olan 3,1 milyon piksel çözünürlük sayesinde






iPad'in içindeki yeni A6X çip, önceki nesil A5X çipe göre iki kat daha hızlıdır ve pil ömründen ödün vermeden iki kata kadar daha fazla grafik kartı performansı sunar. Böylece en gelişmiş uygulamalar, akıcı ve duyarlı çalışır, hayat kadar gerçek görünür.


iPad uygulamaları benzersizdir. Sayısı 375.000'i bulan ve artmaya devam eden her uygulama iPad için özel olarak tasarlanır. Her kategoriye özel olarak üretilen uygulamalar sayesinde, iPad'inizi kullanarak yolculuklarınızı daha eğlenceli hale getirebilir, daha ilginç sunumlar yapabilir veya derslerinizin daha ilham verici olmasını sağlayabilirsiniz.






Yeni Retina ekranlı iPad, tüm önceki nesil iPad'lere göre iki kata kadar daha hızlı Wi‑Fi gücüne sahiptir. Dünya çapında daha fazla hücresel veri ağına erişim sağlayarak, daha fazla yerde hızlı iletişim kurmanızı sağlar.


Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

BİR PERİ MASALI

TEŞEKKÜRLER PINAR İNANÇ AKAR