HERKES SUSSUN KARELER KONUŞSUN

 Günümüz teknolojisi ile eski siyah beyaz fotoğraflarda yapılan renklendirme çalışması inanılmaz ilgimi çekmiştir.

Düşünsenize sanki ölü birini tekrardan canlandırmak gibi 
öyle değil mi ?

Aynı Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarının zamanın da dünyanın hasta adam dedikleri Türkleri tekrar dan iyileştirip, canlandırıp ayağa kaldırmaları gibi.

Son 5 yıl içersin de nedense, ki bunun nedenleri apaçık ortadadır. Ülkemizde bir Atatürk ve Türk olgusunun parçalanması hatta yok edilme arzusu çok daha su üstüne çıkmıştır.

Zamanın da topla tüfekle geçemedikleri Çanakkale Boğazını, Türkiye'nin dört bir yanı işgal altındayken Samsundan doğan güneşi, Kurtuluş Savaşı ile düşmanı denize döken Türk halkını  şimdi ekonomi,siyaset,toplumu başkalaştırma ve benzeri yöntemler ile yok etme çabası içerisindeler.

Tarihin tekerrürden ibaret olduğunu düşünür isek geçmiş den bugüne toplum üzerinde oynanan bu tip saldırılara karşı duyarlı olup taviz vermemeliyiz.

Lütfen şu dönemde Atatürk ü o pis ağızları ile karalamaya  hatta itibarsızlaştırmaya çalışan gafiller oturup şu aşağıdaki büyük önderin resimlerine baksınlar, baksınlar ki gerçekleri değiştiremeyeceklerini net bir şekilde görsünler.

Bir önder ve halkının modernliği ile geleceğe umutla bakışının fotoğraf kareleri içersin de aslında bugünün Türk insanının o zaman ki bu muhteşem gelişime sımsıkı sarılmasının ne kadar önemli ve hayati bir görev olduğunun da kanıtıdır. 

İnternet üzerinden İbrahim Derinkuyu'nun paylaştığı bu harika resimler için kendisine bir kere daha teşekkür etmek istiyorum. 






























Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

BİR PERİ MASALI

TEŞEKKÜRLER PINAR İNANÇ AKAR